• weby

    WEBOVÉ STRÁNKY KTERÉ ZAUJMOU

    Hezký web a vystížný obsah, který dokáže upoutat Vaše zákazníky.
  • marketing

    ONLINE MARKETING NA MÍRU

    Nasměrujeme Vaší firmu ke správnému cíli.
  • design

    RESPONZIVNÍ DESIGN

    Web připravený pro PC, tablety i mobilní telefony.
  • servis

    POROUCHANÝ POČÍTAČ - TABLET - MOBIL

    Z 95% přivedeme zpět k životu téměř vše.

Osobní údaje a soubory cookies


Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s odesláním poptávkového formuláře z webových stránek
podle čl. 13 Nařízení (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (dále jen „Nařízení“)

Správcem Vašich osobních údajů je (subjekt název, sídlo, ičo) který lze kontaktovat:
  • písemně: René Líma, Potoční 114 - Cvikov 471 54 / IČ:18742360
  • telefonicky: +420 704 441 119
  • e-mailem: info@limnet.cz

  • Účely zpracování, pro které jsou osobní údaje určeny k vedení obchodní komunikace v souvislosti s nabídkou produktů a služeb.
    Zpracování osobních údajů je nezbytné pro zpracování nabídky na uzavření smlouvy o dílo případně poskytnutí jiných služeb.

    Kategorie příjemců osobních údajů:
  • poskytovatelé webových služeb

  • K předání osobních údajů třetím stranám NEDOCHÁZÍ.
    Doba uložení osobních údajů se řídí dobou trvání práv a povinností souvisejících s danou poptávkou.

    Jaká jsou Vaše práva dle příslušných ustanovení Nařízení ?
  • právo požadovat od nás přístup ke svým osobním údajům,
  • právo na opravu svých osobních údajů,
  • právo na odstranění svých osobních údajů,
  • právo na omezení zpracování svých osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů,
  • právo na přenositelnost osobních údajů v případech, kdy jej Nařízení umožňuje,
  • právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů,
  • právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  • Poskytnutí osobních údajů je nezbytnou podmínkou pro zpracování nezávazné nabídky. Bez nich by toto nebylo možné.

    Neprovádímé žádná rozhodnutí založené výhradně na automatizovaném zpracováním včetně profilování, které by mělo pro subjekt údajů právní účinky nebo se ho obdobným způsobem významně dotýkalo.

    Používání souborů Cookies

    Tyto webové stránky používají soubory cookies.
    Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem PC, tabletu nebo smartphonu.
    Některé z těchto souborů jsou nezbytné pro optimální fungování stránek, jiné nám pomáhají webové stránky analyzovat nebo nám umožňují zajistit lepší uživatelský zážitek (zapamatovat si uživatele a uspořádat obsah stránek dle jeho preferovaných zájmů, což vede k ulehčení prohlížení stránek uživatelem).

    Přehled používaných cookies:
    1) Nezbytné pro optimální fungování stránek

    2) Analytické – Universal Analytics Universal Analytics je analytický nástroj společnosti Google, který pomáhá majitelům webových stránek a aplikací porozumět, jakým způsobem návštěvníci stránky a aplikace využívají. Může používat sadu souborů cookies ke shromažďování informací a vytváření přehledů o používání webových stránek bez toho, aby se společnost Google dozvěděla jakékoli osobní identifikační údaje jednotlivých návštěvníků.

    Kromě vytváření přehledů o statistice využití webových stránek lze Universal Analytics společně s některým ze souborů cookie použít k zobrazení relevantnějších reklam ve službách Google (např. Vyhledávání Google) a na webu.

    Blžší informace o souborech cookie naleznete zde.

    Nastavení prohlížeče (odstranění cookies)
    Pokud nechce uživatel cookies používat nebo pokud chce, aby internetový prohlížeč použití cookies oznámil, musí provést potřebná nastavení ve svém internetovém prohlížeči. Nastavení zákazu použití cookies může znamenat omezení nebo nefunkčnost některých funkcionalit těchto stránek.

    Návod na nastavení a odstranění souborů cookies pro jednotlivé prohlížeče naleznete níže:
  • a) Chrome
  • b) Firefox
  • c) Internet explorer





  • „Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“ Mark Twain